Screenshot: Twitter
BURNA REAKCIJA

NAJBOLJA BRITANSKA TENISAČICA IZGUBILA ŽIVCE NAKON ISPADANJA IZ WIMBLEDONA Novinaru žustro odbrusila: 'Pokazujete nepoštovanje i držite mi prodike!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2019. 14:38

Najbolja britanska tenisačica Johanna Konta izgubila je u utorak u četvrtfinalu Wimbledona od Barbore Strycove sa 7:6, 6:1.

Na press-konferenciji nakon meča jedan novinar Kontu je upitao smatra li da se dobro držala u najvažnijim poenima meča, što se trenutno 18. tenisičici svijeta nije nimalo svidjelo.

Još vruća od meča i poraza Konta je burno reagirala.

"Mislim da ne morate biti grubi prema meni. Mislim da sam bila vrlo otvorena s vama i govorila sam vam kako se osjećam. Ako ne prihvaćate moje odgovore ili se ne slažete s njima, to je u redu. I dalje vjerujem u svoj tenis i način na koji sam igrala", rekla je vidno urujana Konta, pa nastavila.

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 9, 2019  Britain's Johanna Konta leaves the court after losing her quarter final match against Czech Republic's Barbora Strycova  REUTERS/Andrew Couldridge - RC13143894E0
REUTERS/Andrew Couldridge

"Pokazujete veliko nepoštovanje i držite mi prodike. Ja sam profesionalka koja je dala sve od sebe i to je sve. Ne žalim za odlukama koje sam donijela. Dala sam sve od sebe...Mislim da sam odigrala sjajan turnir. Naravno da bih voljela da smo pobijedila u još tri meča, ali mislim da imam razloga biti ponosna", zaključila je Konta nakon poraza od 54. tenisačice svijeta.

Linker
19. travanj 2024 21:52