GETTY
NAKON EPSKOG FINALA

VELIKA SPORTSKA GESTA NOVAKA ĐOKOVIĆA Srbin se se na poseban način poklonio jednom od najvećih rivala, ali i novoj nadolazećoj teniskoj zvijezdi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2019. 18:41

Novak Đoković sportski je čestitao velikom rivalu Rafaelu Nadalu na osvajanju US Opena, njegovog ukupno 19. Grand Slam naslova u karijeri.

U epskom finalu Nadal je sa 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4 nakon četiri sata i 49 minuta nevjerojatne borbe pobijedio Rusa Daniila Medvjedeva i stigao samo na jedan Grand Slam od rekordera Rogera Federera.

Đoković je ostao na 16 osvojenih Grand Slam naslova.

"Čestitke Rafi na stvaranju nove povijesti našeg sporta i demonstraciji nevjerojatnog borbenog duha. A čestitke i Daniilu na nevjerojatnom ljetu na tvrdim terenima u SAD-u. Možeš biti ponosan na sebe. Ispred tebe su sjajne stvari. Svaka čast dečki i hvala vam na fantastičnom meču", napisao je Đoković na svom Twitter profilu.

Đoković je naslov na US Openu osvajao tri puta, a na ovogodišnjem je izdanju turnira zaustavljen u 4. kolu protiv Stanislasa Wawrinke. Kod vodstva Švicarca 6-4, 7-5 i 2-1 Đoković je predao meč zbog ozljede.

Linker
21. travanj 2024 01:28