PARIS, FRANCE - JUNE 01: Damir Dzumhur of Bosnia and Herzegovinia colides with a ball boy during his mens singles third round match against Alexander Zverev of Germany during day six of the 2018 French Open at Roland Garros on June 1, 2018 in Paris, France. (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)
Matthew Stockman/Getty Images

USLIJEDIO JE MUK NA TRIBINAMA

VIDEO: BIZARNA NESREĆA NA ROLAND GARROSU! BOSANSKOHERCEGOVAČKI TENISAČ NOKAUTIRAO DJEČAKA Pogledajte trenutak koji je gledatelje ostavio u šoku

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.06.2018. u 20:14

 • Sjajan i napet meč odigrali su danas Damir Džumhur i Alexander Zverev.

  Drugi nositelj bio je na pragu ispadanja, ali je protiv bosanskohercegovačkog tenisača spasio meč-loptu i u konačnici slavio sa 6-2, 3-6, 4-6, 7-6(3) i 7-5.

  Unatoč brojnim fenomenalnim potezima iz tog dvoboja, trenutak koji će gledatelji iz Pariza najviše pamtiti dogodio se nakon jednog poena u četvrtom setu.

  Džumhur je nakon jedne izmjene nabio lopticu visoko u zrak, po nju su krenuli i on i sakupljač loptica, a kako nisu vidjeli jedan drugoga, tako je došlo do sudara u kojem je dječak završio na podu.

      Stadion je utihnuo, a Damir odmah prišao u pomoć stradalom dječaku koji je srećom ubrzo došao k sebi i bez posljedica nastavio s poslom.

  Iz drugih medija