Cameron Spencer/Getty Images
NIJE MU SJELO

VIDEO: RAFAEL NADAL 'POLUDIO' NA SUTKINJU Slavni Španjolac ostao u nevjerici nakon jedne odluke i požalio se službeniku: 'Ti ne voliš dobar tenis!'

Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 29. siječanj 2020. 18:26

Ovo je bio 23. meč u karijeri Rafaela Nadala na Grand Slam turnirima u kojima je gubio 2:0 u setovima i ostao je na samo dva meča u kojima je to preokrenuo u pobjedu (Južnji 2007. i Kendrick 2006., oba u Wimbledonu). Kada se gledaju mečevi na tvrdoj podlozi onda je 0-14 nakon 0:2 u setovima.

Inače, sredinom drugog seta protiv Thiema Nadal je dobio opomenu zbog prekoračenja vremena od 25 sekundi za servis, što mu nije dobro sjelo jer je tome prethodio dugi poen sa skoro 20 izmjena udaraca.

- Nevjerojatno je da uključiš sat tako brzo, nevjerojatno - rekao je nezadovoljni Nadal glavnoj sutkinji Aurelie Tourte.

- Ti ne voliš dobar tenis, ti ne voliš dobar tenis - dodao je još Španjolac koji je u tom gemu i izgubio servis, odnosno izgubio break prednosti.

Kasnije je novinarima rekao da ga nije to izbacilo iz ritma, makar je nedugo poslije na terenu zastao i rekao koju riječ i nekom iz organizacije turnira.

- Nemam mišljenje o tome, dobio sam opomenu i to je to. Nisam uopće bio frustiran.

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 29: Rafael Nadal of Spain talks to an official during his Men’s Singles Quarterfinal match against Dominic Thiem of Austria on day ten of the 2020 Australian Open at Melbourne Park on January 29, 2020 in Melbourne, Australia. (Photo by Darrian Traynor/Getty Images)
Darrian Traynor Getty Images
Rafael Nadal razgovara s jednim od službenika Australian Opena

Pohvalio je kratko i Thiema.

- Mlađi je, jako je brz i udarac loptice velikom snagom.

Linker
18. travanj 2024 06:18