CROPIX
ATP TOUR

HRVATI U PAROVIMA POLOVIČNO U DUBAIJU Ivan Dodig prošao, Franko Škugor zapeo! Pavić i Mektić love međusobni meč za polufinale u Acapulcu

Dodig i Ram u 2. kolu turnira parova u Dubaiju
Piše: HinaObjavljeno: 27. veljača 2018. 17:09

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i Amerikanac Rajeev Ram probili su se u četvrtfinale ATP turnira serije 500 u Dubaiju, gdje su u utorak u 1. kolu nadigrali bivšeg Dodigovog partnera Španjolca Marcela Granollersa Pujola i srpskog tenisača Nenada Zimonjića sa 6-7 (4), 6-2, 10-6.

Nažalost, Franko Škugor i Francuz Fabrice Martin nisu izborili plasman u 2. kolo turnira parova u Acapulcu, gdje su ih u 1. kolu pobijedili američki blizanci Bob i Mike Bryan sa 6-2, 7-5.

U Acapulcu su u ždrijebu parova još dvojica hrvatskih predstavnika, Mate Pavić s Austrijancem Oliverom Marachom i Nikola Mektić s Austrijancem Alexanderom Peyom. Uspiju li obje kombinacije proći prvu prepreku, borit će se za mjesto u polufinalu.

U 1. kolu ATP turnira u Sao Paulu Antonija Šančića i njegovog partnera Romaina Arneoda iz Monaka pobijedili su Brazilci Thomaz Bellucci i Andre Sa sa 7-6 (2), 6-3.

Linker
23. travanj 2024 12:21