Colours of Tennis

'COLOURS OF TENNIS'

HUMANITARNI TENISKI TURNIR PAROVA 'COLOURS OF TENNIS' U NOVIGRADU I ove će se godine okupiti brojna poznata lica i građani

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.10.2019. u 17:27

 • Teniski tereni Aminess Maestral Hotela u subotu, 12. listopada, ugostit će neka poznata lica na trećem humanitarnom teniskom turniru parova Colours of Tennis. Već tradicionalni humanitarni turnir u organizaciji klastera sjeverozapadne Istre i ove je godine organiziran s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju radiološkog uređaja za Dom zdravlja u Umagu kojem gravitiraju svi stanovnici, kao i turisti, s područja gradova Umag, Novigrad, Buje i Brtonigla.

  Sredstva će se prikupljati kroz uplatu kotizacija za sudjelovanje, donacija za vrijeme trajanja turnira i kupnjom tombole. Za sportski dio turnira pobrinut će se Teniski klub Umag i teniski trener Goran Marić.

  Colours of Tennis
   

  Već tradicionalno, na turnir dolaze proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc i pjevač Miro Ungar, koji su prijatelji turnira još od njegovog prvog izdanja. Kao i prošle godine, zaigrat će bivši nogometni reprezentativac Silvio Marić i mađioničar Luka Vidović, a očekuju se i druga poznata lica iz svijeta glazbe i filma, kao i gospodarstva te politike.

  Osim teniskog dijela manifestacije, sve prisutne očekuje i zabavni sadržaj – Pasta Party, animacija i druženje. Cijena kotizacije za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna, a prijave i plaćanje su „na licu mjesta“, na sam dan događaja.

  Colours of Tennis
   

  Pozivamo sve ljubitelje tenisa i sporta općenito. Odvažite se na sudjelovanje na turniru ili navijajte za najdraži par, a sve sudionike te posebno pobjednike turnira, kao i dobitnike tombola, očekuju vrijedne nagrade sponzora.

  Više informacija moguće je pronaći na web stranici Colours of Istria, kao i na Facebook događaju Colours of Tennis 2019.

  Tagovi
  Iz drugih medija