Clive Brunskill/Getty Images
SAVJET LEGENDE

IVANIŠEVIĆ REAGIRAO NA PRIČU O 'BOLESNOJ OPSESIJI' ĐOKOVIĆA I POSLAO JASNU PORUKU KONTROVERZNOJ ZVIJEZDI 'Najpametnije mu je da se brine o sebi...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2019. 13:24

Kontroverzni Nick Kyrgios često zbog svog ponašanja puni naslovnice svjetskih medija, a na njegovom se udaru znao naći i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

O pojedinim izjavama mladog Australca sada se oglasio i legendarni Goran Ivanišević pred kojeg su tu temu bacili u ekskluzivnom razgovoru s Telegraph Sportom.

- Ja vas stvarno ne razumijem! Pa zar vi niste vidjeli kako Đoković napucava loptice, kako se on ponaša prema sakupljačima loptica? Zašto to nije problem, a moje ponašanje je uvijek problem? Hajde, recite da nisam u pravu. Novak ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne. Ja se jednostavno ježim od toga, ne mogu to podnijeti. Koliko god velikih turnira osvojio, Đoković nikad neće biti najveći - eksplodirao je nedavno Kyrgios.

LONDON, ENGLAND - JULY 04: Nick Kyrgios of Australia reacts in his Men's Singles second round match against Rafael Nadal of Spain during Day four of The Championships - Wimbledon 2019 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 04, 2019 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Clive Brunskill/Getty Images

- Smatram da je to loše jer mislim da mu Novak nije ništa učinio. On je bez ikakvog opravdanog razloga udario po Novaku. Neke stvari se mogu raditi na terenu, ali prema protivnicima se mora uvijek odnositi s poštovanjem. Priča puno o Đokoviću i samo on zna zašto. No, najpametnije bi mu bila da se brine o sebi jer je riječ o igraču koji bi morao biti u top pet, on bi mogao osvajati Grand Slam turnire, a to neće napraviti s ovakvim pristupom. Ako se uspije promijeniti u tom pogledu, to bi onda bilo sjajno i za njega i za tenis - savjetovao je Ivanišević Kyrgiosa.

Legenda hrvatskog i svjetskog tenisa je, podsjetimo, uoči posljednjeg Wimbledona postala dio stožera srpskog tenisača.

Linker
27. travanj 2024 05:57