Goran Ivanišević
 Screenshot: Twitter
PORAZ KOJI ĆE GA DUGO PROGANJATI

IVANIŠEVIĆ SE OVAKO LOŠE NIJE OSJEĆAO 20 GODINA Goran se pojadao Englezima, a onda ih oduševio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2016. 12:33

Goran Ivanišević bio je neutješan zbog poraza njegovog štićenika Marina Čilića u četvrtfinalu Wimbledona od Rogera Federera u meču u kojem je Međugorac imao tri meč-lopte.

Čilić je izgubio sa 6-7 (4), 4-6, 6-3, 7-6 (9), 6-3 nakon tri sata i 17 minuta borbe, a Ivanišević je u razgovoru emitiranom na BBC5 Liveu objasnio da se tako loše nije osjećao skoro 20 godina.

"Posljednji put mi je ovako loše bilo 1998. kada sam izgubio u finalu od Petea Samprasa. Ali Marin se osjeća gore od mene. Život ide dalje i nadam se da će naučiti neke stvari i krenuti dalje. Ali ovo će boljeti dugo vremena", rekao je Ivanišević.

"Imao je šanse od prvoga kola, posebice kada je Đoković ispao. Ovo je prvi put da je igrao ovako otprije dvije godine kada je osvojio US Open. Ali protiv Rogera, Novaka i Andyja ne smijete oklijevati niti sekunde. On je vratio Rogera u igru i platio je cijenu. Centralni teren je Rogerov dnevni boravak, a kada ste u njegovom dnevnom boravku, ne smijete biti previše ljubazni. A on je bio previše ljubazan", objasnio je Ivanišević.

Upitan je Ivanišević i što misli tko će do naslova u Wimbledonu ove godine. U polufinalu će igrati Federer protiv Raonića, a Murray protiv Berdycha.

"Federer može do naslova, njegov san živi i s njim se nikad ne zna, a protiv Raonića su šanse 50-50. Ja bih izabrao da će Andy osvojiti ove godine, a mislio sam da će Andy osvojiti i Roland Garros. Đokovića nema, a iako je Federer dobio pet njihovih zadnjih međusobnih mečeva, mislim da će on osvojiti", zaključio je Ivanišević, a njegova je izjava, dakako, oduševila engleske fanove koji se nadaju da će se njegova predviđanja i ostvariti.

Linker
20. travanj 2024 15:37