Screenshot

IZBJEGAVAO ŠETANJE ULICAMA

JEDAN OD NAJOMRAŽENIJIH LJUDI U AMERICI PREKINUO ŠUTNJU Uoči dolaska u Hrvatsku oglasio se o kontroverzi koja je obišla svijet

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.09.2018. u 20:18

 • Glavni sudac ženskog finala US Opena između Amerikanke Serene Williams i Japanke Naomi Osake Carlos Ramos po prvi je put progovorio za medije nakon subotnjeg meča koji je podigao veliku prašinu.

  "Dobro sam s obzirom na okolnosti. Bila je to delikatna situacija, ali ne postoji nekakav obrazac prema kojem se sudi. Ali ne brinite se za mene", rekao je Ramos za Tribuna Expresso u svom rodnom Portugalu.

  Ramos je u spomenutom meču tri puta kaznio američku tenisačicu zbog kršenja pravila, zbog 'coachinga', razbijanja reketa i verbalnog vrijeđanja. A kaznio ju je prvo oduzimanjem poena, pa gema nakon optužbe za seksizam. Williams je suca nazvala lopovom i lažljivcem, a publika je uzela suca na zub. Williams je na kraju zbog incidenta kažnjena sa 17.000 dolara, a o incidentu se pisalo danima.

  Ramos je dodao kako je nakon incidentnog finala izbjegavao šetati se Ney Yorkom zbog mogućih neugodnih situacija, ali na posao se vraća već u petak.

  Ramos će, naime, suditi u Davis Cup okršaju između Hrvatske i SAD-a u Zadru.

  Tagovi
  Iz drugih medija