Tennis - Wimbledon - London, Britain - July 5, 2017 Spain’s Rafael Nadal receives medical attention during his second round match against USA’s Donald Young REUTERS/Tony O'Brien
REUTERS/Tony O'Brien

NISU TO OČEKIVALI

MURRAY I NADAL SU OSTALI U ČUDU Rutinski pobijedili suparnike, a onda je uslijedio bizaran zahtjev: 'Ovo sam definitivno napravio prvi put...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.07.2017. u 08:50

 • Branitelj naslova Andy Murray i jedan od najvećih favorita Rafael Nadal zasad sigurno pobjeđuju svoje suparnike u Wimbledonu.

  Murray je u srijedu u 2. kolu slavio protiv Dustina Browna s uvjerljivih 6:3, 6:2, 6:2, dok je Nadal pobijedio Donalda Younga sa 6:4, 6:2, 7:5.

  Nakon mečeva obojicu tenisača dočekalo je iznenađenje. Brojni obožavatelji tražili su od njih autograme, što dakako nije iznenađujuće, ali onda je uslijedio jedan neobičan zahtjev.

  Naime, jedan muškarac u publici skinuo je s noge protezu i zamolio za potpise kako Murrayja, tako i Nadala. Obojica su se iznenadili, ali su bez okolišanja potpisali protezu.

   

  "Potpisao sam dosta toga tijekom godina, ali sam ovo definitivno napravio prvi put", komentirao je kasnije Murray na Instagramu.

   

  Iz drugih medija