REUTERS/Matthew Childs
POGLED PREMA ČETVRTFINALU

NAKON NAJVEĆE POBJEDE U KARIJERI SJAJNI LUKSEMBURŽANIN NAJAVIO OGLED PROTIV ČILIĆA 'Marin igra jako dobro i samopouzdano. Bit će teško...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2017. 10:27

Dvanaest godina nakon pobjede protiv tada 19-godišnjeg Rafaela Nadala u Wimbledonu 16. nositelj Gilles Müller opet je uspio pobijediti sjajnog Španjolca i plasirati se u četvrtfinale.

U epskom meču sa 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13 Müller je uspio doći do, kako kaže, najveće pobjede karijere.

"Rekao bih da je to definitivno najveća pobjeda moje karijere. Imao sam tešku ozljedu lakta 2013. i nisam bio siguran hoću li se ikad vratiti. Otad sam odigrao puno velikih mečeva, ali ovo je moja definitivno najveća pobjeda od povratka, posebice u ovoj fazi Grand Slama protiv jednog od momaka koji opet dominira tenisom ove godine.

Sljedeći suparnik za ovog 193 centimetra visokog Luskemburžanina u četvrtfinalu Wimbledona bit će naš Marin Čilić.

"Očito igra dobro. Imao je meč loptu u Queen's Clubu i sada je ovdje opet u četvrtfinalu. Vjerujem da je prilično samopouzdan u ovom trenutku. Izgleda da se osjeća dobro i da igra dobro, pa će biti jako teško. Iako vjerujem da se u utorak baš neću osjećati dobro, prilično sam uvjeren da ću u srijedu biti u dobrom stanju. Imam slobodan dan i odradit ću nekoliko tretmana s fizioterapeutom", zaključio je 16. nositelj.

Linker
20. travanj 2024 04:53