Robert Deutsch / USA TODAY Sports
MEČ ZA PAMĆENJE

NAKON VELIKOG OKRŠAJA DONNA I BELINDA SU POLETJELE JEDNA DRUGOJ U ZAGRLJAJ 'Sigurna sam da ćemo izvan terena i dalje biti prijateljice'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. rujan 2019. 13:35

Švicarska tenisačica Belinda Bencic dočekala je priliku da se revanšira našoj Donni Vekić za poraz na ovogodišnjem Roland Garrosu. U četvrtfinalu US Opena Bencic je pobijedila Osječanku sa 7:6 (5), 6:3 i u polufinalu je čeka okršaj protiv Kanađanke Biance Andreescu.

Belinda i Donna često treniraju zajedno, velike su prijateljice, a to se vidjelo i na kraju meča kada je naša tenisačica zagrlila suparnicu i iskreno joj čestitala na pobjedi, koliko god u tom trenutku bila razočarana.

- Obje smo dovoljno profesionalne da budemo prijateljice izvan terena i suparnice na njemu. Mislim da smo odradile dobar posao. Sigurna sam da smo izvan terena i dalje prijateljice - rekla je Bencic nakon meča.

Švicarka će se nakon US Opena vratiti u svjetski Top 10, tamo gdje je bila prije nego što su je ozljede gurnule nizbrdo.

- Sanjala sam o ovome kao klinka i sada stvarno uživam - dodala je Bencic kojoj je ovo najbolji rezultat na Grand Slam turnirima.

Linker
20. travanj 2024 10:09