Željko Krajan
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
POTRESI U REPREZENTACIJI

NASTAVLJA SE 'RAT' NA RELACIJI KRAJAN - PAVIĆ Izbornik: Tko tu laže? Ne želim se spuštati na taj nivo! Već tri, četiri godine mi ne odgovara na poruke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2018. 14:10

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan i Mate Pavić ušli su u raspravu putem medija nakon što je Splićanin ovog vikenda osvojio u parovima i mješovitim parovima dvostruku krunu na Australian Openu. Sada je na redu okršaj u Davis Cupu protiv Kanade, ali izbornik se još jednom osvrnuo na temu 'Pavić'.

- U Davis Cup tih tjedan dana imamo neka svoja pravila po kojima funkcioniramo, imamo jedan teren, ne četiri-pet kao na turnirima gdje dečki mogu trenirati cijele dane, imamo limit koliko sati dečki mogu trenirati. Njemu se tu neke stvari nisu sviđale, ali to je pravilo koje svi u Davis Cupu poštuju, a on ga nije htio ni želio poštovati i ja sam bio primoran jedanput ga ne pozvati zbog toga. Sigurno da ga trebamo, peti je igrač svijeta u parovima. Da ga imamo, bilo bi nam lakše - rekao je izbornik Davis Cup reprezentacije Željko Krajan.

Izbornik je također istaknuo kako ova situacija malo remeti i mir uoči okršaja s Kanadom.

- Ne želim razgovarati o tome tko laže, a tko ne. Ne želim se spuštati na taj nivo. Ovo nam remeti sve uoči lijepe priče u Osijeku. Stvari nisu idealne, ali ja tu ne mogu ništa. Ja veće tri, četiri godine čekam da mi se on javi. Pišem poruke i sve, ali odgovora s njegove strane nema. Jednom me zapravo pitao 'tko je to?'. Kada sam mu rekao odgovora poslije nije bilo. Svi se igrači prilagođavaju, ali on nije bio spreman na to. Dok se ne prilagodi, ne može igrati - kazao je Krajan.

Linker
24. travanj 2024 01:06