Kevin Lee/Getty Images / Getty Images
TEŠKE OPTUŽBE

NAVIJAČI U SRBIJI DOBILI SLOM ŽIVACA ZBOG NADALOVE IZJAVE O NOVAKU ĐOKOVIĆU Evo što je drugi tenisač svijeta odgovorio Španjolcu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2017. 14:12

Španjolski tenisač izazvao je bijes navijača u Srbiji kada je prije nekoliko dana izjavio kako nije siguran da Novak Đoković zaista bio ozlijeđen jer je odlučio nastupiti u Davis Cupu.

Naime, Španjolcu je sporna činjenica da je srpski tenisač odlučio propustiti Masters turnir u Miamiju, ali će igrati za reprezentaciju u Davis Cupu u četvrtfinalu Svjetske skupine protiv Španjolske.

- Nismo razgovarali, ali vjerojatno zbog toga i nije siguran. On ima pravo izraziti svoje mišljenje, ali ja dobro znam zašto sam preskočio turnir u Miamiju. To je njegova stvar i njegov problem - kazao je Đoković.

Kada je u pitanju njegovo zdravstveno stanje, Novak je kazao kako je sve u najboljem redu.

Tennis - Mexican Open - Men's Singles - Quarter-Final - Acapulco, Mexico - 02/03/17 - Serbia's Novak Djokovic rests during the match against Australia's Nick Kyrgios. REUTERS/Henry Romero
REUTERS/Henry Romero

- U Miamiju nisam nastupio zbog ozljede lakta. U dva dana sam triput trenirao i nisam osjetio nikakve bolove. Uvjeren sam kako ću biti spreman za okršaj protiv Španjolske - završio je Đoković.

Linker
20. travanj 2024 07:10