Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports / Reuters
SVE OSTAVIO U ČUDU

'NE MOŽEMO RAZGOVARATI PREKO TELEFONA, A UOSTALOM ĐOKOVIĆ I JA NEMAMO ŠTO PRIČATI' Federer otvoreno progovorio o odnosu s najboljim tenisačem svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2019. 18:49

Najbolji tenisač svih vremena, Roger Federer otvoreno je za švicarske medije progovorio o svom odnosu s trenutačno prvim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem.

Amerikanac Justin Gimelstob nedavno se povukao s mjesta predstavnika igrača na ATP touru obzirom da je osuđen na tri godine uvjetnog zatvora i 60 dana dobrovoljnog rada zbog napada na prijatelja. To je ujedno bio i udarac za Đokovića koji je aktuialni predsjednik Savjeta igrača, a Federer se do danas nikada nije oglasio i javno progovorio o tome podržava li Amerikanca.

- Smatram da je to bila ispravna odluka Justina. On mora riješiti svoje probleme - rekao je Federer, a na pitanje je li o tome razgovarao s Đokovićem je rekao:

Mar 13, 2019; Indian Wells, CA, USA; Roger Federer (SUI) during his fourth round match as he defeated Kyle Edmund (not pictured) in the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden. Mandatory Credit: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports - 12339257
Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports / Reuters

- O ovome ne možemo razgovarati preko telefona, jer, obojica imamo dosta obaveza, a nemamo niti o čemu razgovarati. Trenutno je sve u redu i sve je odlučeno. Nema nikakve potrebe da diskutiramo o tome. Možemo pričati samo o budućnosti tenisa jer tu ima dosta pitanja - rekao je Roger.

Također valja istaknuti kako je Federer otvoreno podržao Chrisa Kermodea koji je nedavno dao ostaku na mjestu prvog čovjeka ATP-a.

- Ne znam kako trenutačno stvari stoje i kako ide glasovanje i kada će biti izabran novi direktor, ali možda bi se Kermode trebao vratiti.

Linker
24. travanj 2024 17:44