Clive Brunskill/Getty Images
REAKCIJA NA SURADNJU

ODMAH UOČIO IVANIŠEVIĆEV 'POTPIS' NA ĐOKOVIĆU NAKON JEDNOG MEČA Sedmerostruki Grand Slam pobjednik: 'Napravio je razliku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2019. 00:38

Suradnja Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića jedna je od glavnih sportskih tema zadnja dva dana.

Dan uoči početka Wimbledona Đoković je iznenadio teniski svijet anagažiravši proslavljenog hrvatskog tenisača u svoj stručni stožer. U prvom kolu Wimbledona u kojem lovi svoju petu titulu Đoković je savladao Nijemca Philippa Kohlschreibera sa 6:3, 7:5; 6:3, a nakon meča se oglasio Mats Wilander, inače sedmerostruki Grand Slam šampion.

"Teško je reći je li Ivanišević imao taktički utjecaj na Đokovića, ali mislim da je emotivno napravio razliku. Moglo se u drugom setu vidjeti da je na terenu druga osoba, da se bori i igra za drugu osobu osobu kojoj može otići i pričati o tenisu u svlačionici, a u pitanju je šampion Wimbledona", rekao je Wilander.

LONDON, ENGLAND - JUNE 30: Novak Djokovic of Serbia (L) speaks with Goran Ivanisevic during a practice session ahead of The Championships - Wimbledon 2019 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on June 30, 2019 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Clive Brunskill/Getty Images

Inače, još ranije je Ivanišević u razgovoru s reporterom Nove TV u svom stilu komentirao Đokovićev poziv.

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - June 6, 2018   Former tennis player Mats Wilander    REUTERS/Charles Platiau - RC1612548E80
REUTERS/Charles Platiau

"Malo je sve to došlo na brzinu. Ipak, kad te zove Novak Đoković, to je kao da te zove Real Madrid. Teško je reći ne i ovaj tjedan će mi uvijek ostati poseban u mojoj trenerskoj karijeri. Tako da uživam u svakoj minuti i satu", rekao je Ivanišević o svom štićeniku kojem će suparnik u drugom kolu Wimbledona biti Denis Kudla.

Linker
26. travanj 2024 09:25