REUTERS
NIJE SJELO NITI NAVIJAČIMA

ORGANIZATORI VELIKOG TURNIRA ZBOG FEDERERA NAPRAVILI NEŠTO NEOČEKIVANO, REAGIRAO I NOVAK ĐOKOVIĆ 'Roger je veliko ime, ali za ovo još nisam čuo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2019. 19:30

Orgaznizatori ATP turnira u Rimu odlučili su podići cijene ulaznica nakon što su dobili informaciju da će Roger Federer ipak nastupiti i to je bilo razlog da se u Italiji podigne puno prašine. Većina tvrdi kako se ovim potezom omalovažava nastup ostalih tenisača na Touru poput Novaka Đokovića, Rafe Nadala i ostalih, ali trenutačno najbolji tenisač svijeta ne opterećuje se ovakim razvojem događaja.

- Za ovako nešto još nisam čuo. Roger je veliko ime i čovjek koji je osvojio najviše titula iako nema ovu u Rimu. On je svjetska klasa i ikona i u jednu ruku mi je jasna ovakva odluka. Ne osjećam se uvrijeđeno, a mislim da Nadal i ostali igrači misle isto. Ako to donese dodatan broj kupljenih ulaznica i samim time veću zaradu onda je to u redu - kazao je Novak.

Niti sam Roger Federer nije bio zadovoljan ovakvim razvojem situacije.

Mar 31, 2019; Miami Gardens, FL, USA; Roger Federer of Switzerland celebrates with the trophy after defeating John Isner of the United States (not pictured) during the mens finals at the Miami Open at Miami Open Tennis Complex. Mandatory Credit: Steve Mitchell-USA TODAY Sports - 12449736
Steve Mitchell-USA TODAY Sports

- Čuo sam da neki navijači nisu sretni zbog ovoga. Ovo je jako razočaravajuće. Talijanska teniska federacija je to upakirala na način da nagrađuje navijače koji su ranije kupili ulaznice, što je malo čudno. Nadam se da ovo neće utjecati na činjenicu da sam jako sreta što sam ovdje. Volim ovdje nastupati, motiviran sam i uzbuđen. Nadam se velikom broju navijača.

Valja istaknuti kako je cijena jedne ulaznice prije nego što se znalo da će zaigrati i Federer iznosila 112 eura, da bi se kasnije popela na 224 eura.

Linker
20. travanj 2024 01:10