Getty Images
OPLEO PO ŠVICARCU

OTAC NOVAKA ĐOKOVIĆA U EMISIJI ŽESTOKO ISPROZIVAO NAJBOLJEG TENISAČA SVIH VREMENA 'Roger Federer je veliki šampion, ali jako mali čovjek'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 02. listopad 2018. 13:11

Srđan Đoković, inače otac jednog od najboljih tenisača današnjice Novaka Đokovića, još se jednom dotaknuo najvećeg sinovog rivala Švicarca Rogera Federera.

Kao gost na jednoj srpskoj televiziji govorio je o incidentu koji se dogodio prije dvanaest godina kada je Srbija igrala meč Davis Cupa protiv Švicarske. U samoj završnici meča protiv Stana Wawrinke Đoković je zatražio medicinski time-out, da bi ga Federer kasnije označio kao prevaranta.

- Ne vjerujem tim njegovim povredama. Mislim da je on prevara kada je riječ o tim povredama - rekao je tada Federer, a Novakov mu otac to nije zaboravio.

Sept 9, 2018; New York, NY, USA;  
Novak Djokovic of Serbia has an issue with the game balls during play with Juan Martin del Potro of Argentina in the mens final on day fourteen of the 2018 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Robert Deutsch-USA TODAY Sports
Robert Deutsch-USA TODAY Sports / Reuters

- Rekao sam da je Federer veliki šampion, ali jako mali čovjek. Isto mišljenje o njemu imam i danas. U posljednje vrijeme je promijenio odnos, vidio je da je pogriješio, a vidjeli ste kako je trener savjetovao na Laver Cupu.

Linker
16. travanj 2024 06:51