Action Images via Reuters
ATP BASEL

POLOVIČAN USPJEH NEXT GEN ZVIJEZDA NA TURNIRU U FEDEREROVU GRADU Neprepoznatljivi Nijemac nastavio s blijedim partijama, Grk slomio žilavog Španjolca

Ovaj poraz neće ugroziti Zverevov nastup na Mastersu u Londonu, ima dovoljno bodova da bi ostao u prvih osam.
Piše: Neven BertičevićObjavljeno: 23. listopad 2019. 11:03

Prošle godine Saša Zverev je bio polufinalist turnira iz kategorije 500 u Baselu, ove godine je ispao u prvom kolu, ali to neće ugroziti njegov nastup na Mastersu u Londonu, ima dovoljno bodova da bi ostao u prvih osam.

Amerikanac Taylor Fritz je pobijedio još jednom blijedog i neučinkovitog Zvereva. Prvi set je otišao do tie-breaka, u kojem je Zverev vodio 4:0, imao je i set-loptu, ali je Amerikanac sve to sustigao i jednim breakom u drugom setu stigao do velike pobjede. ​

Grk Stefanos Tsitsipas je svladao Španjolca Alberta Ramosa-Vinolasa, u uzbudljivom tie-breaku drugog seta u kojem je četiri puta imao mini-break prednosti, ali je Španjolac poravnao na 6:6, no posljednja dva poena su otišla na stranu Grka.

1. kolo: Albot - Lajović 1:6, 6:3, 6:2, Fognini - Popyrin 6:2, 6:4, Fritz - Zverev 7:6 (7), 6:3, Tsitsipas - Ramos-Vinolas 6:4, 7:6 (6).

Linker
19. travanj 2024 21:05