Đoković
 REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
SUDAR U PARIZU

PREOKRETOM DO NOVE POBJEDE! ĐOKOVIĆ JE PONOVNO BIO PREJAK ZA ČILIĆA Evo što je jedan od najboljih tenisača svih vremena rekao nakon susreta s Marinom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. studeni 2018. 23:59

Marin Čilić nije uspio pobijediti Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolex Paris Mastersa. Najbolji hrvatski tenisač poražen je u tri seta kao i u kolovozu u polufinalu Masters 1000 turnira u Cincinnatiju. Ovoga puta je dobio prvi (6:4), pa izgubio drugi (2:6) i treći (3:6).

U Ohiju je raspored setova bio malo drugačiji (prvi i treći za Đokovića, drugi za Čilića), a na sve to treba dodati da je 30-godišnji Međugorac spasio meč-loptu i nadigrao Beograđanina u finalu Queen's Cluba za 18. titulu u karijeri. Nakon ovoga pariškog ishoda ukupan je omjer ogromnih 16-2 za Đokovića.

Ako ništa drugo, Čilić se može utješiti da je prekinuo niz dobivenih setova Đokovića na brojci 30. Srbin je posljednji put izgubio set još u 2. kolu US Opena od Tennysa Sandgrena, bio mu je to najdulji niz.

- Bio je ovo jako težak meč, imao sam break zaostatka u trećem setu i ovaj okršaj mogao je otići na bilo koju stranu. Ovog puta sam ja slavio, ali da je on to bi bilo potpuno zasluženo. Odlučile su nijanse. Igrao je sjajno, ali uspio sam pronaći odgovor. Drago mi je što sam uspio izboriti polufinale, jer znam da mogu igrati još bolje. Danas sam na trenutke igrao dobro na trenutke jako loše, ima stvari koje moram popraviti ali radujem se idućem meču - kazao je Đoković nakon meča.

Linker
19. travanj 2024 09:51