Aaron Doster / USA TODAY Sports
KREĆE U OBRANU NASLOVA

PRVI TENISAČ SVIJETA SAMOUVJEREN PRED POČETAK POSLJEDNJEG GRAND SLAM TURNIRA SEZONE 'Više-manje se sve vrti oko tih turnira'

Đokoviću je pripalo posljednjih četiri od pet Grand Slam turnira, uključujući i lanjski US Open protiv Juana Martina del Potra.
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 26. kolovoz 2019. 11:18

Da je... Da je... Da je Roger Federer realizirao jednu od dvije meč-lopte na svojem servisu u finalu Wimbledona protiv Novaka Đokovića, osvojio bi 21. Grand Slam titulu te tako utekao Rafaelu Nadalu za tri i Đokoviću za šest velikih naslova.

Vjerojatno bi ta prednost Španjolcu i Srbinu bila nedostižna, ovako sve više ljudi vjeruje da će Đoković u konačnici prestići oba velika rivala. Osim što je najmlađi, osvojio je četiri od posljednjih pet Grand Slam turnira, a i sam vjeruje u to i spreman je sve podrediti tome.

- To je, definitivno, moja ambicija i moj cilj. Pogotovo sada, više-manje se sve vrti oko Grand Slam turnira. Barem za mene. Najviše pažnje i pripreme posvećujem Grand Slam turnirima, oni mi najviše znače - rekao je Srbin, kojem je od Wimbledona trener, uz Marjana Vajdu, postao Goran Ivanišević.

Linker
26. travanj 2024 12:39