REUTERS/Edgar Su
A STADION JE VEĆ BIO RASPRODAN

RAFAEL NADAL RASTUŽIO TENISKI SVIJET, NIŠTA OD KLASIKA NA KOJI SMO DUGO ČEKALI 'Teško mi je prihvatiti sve ove stvari kroz koje prolazim u karijeri'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2019. 20:54

Ništa od teniskog klasika u polufinala Indian Wellsa. Ozljeda Rafaela Nadala bila je preozbiljna i Španjolac je morao i prije samog početka dvoboja predati meč protiv Rogera Federera.

Trebao je ovo biti njihov 39. međusobni susret, prvi nakon 2017. godine, stoga ne čudi podatak da je interes navijača za ovaj meč bio ogroman. Stadion je bio ekspresno rasprodan, a najjeftinije ulaznice kretale su se oko 305 dolara.

Nadal je bodove osjetio još u četvrtfinalnom meču protiv Karena Khachanova u petak. Pokušao je Španjolac u subotu trenirati, ali bio je prisiljen donijeti odluku koja je razočarala mnoge.

"Teško mi je prihvatiti sve ove stvari kroz koje prolazim u karijeri. Danas sam se zagrijavao i osjetio sam da koljeno nije dobro da bih se natjecao na razini koja je potrebna. Ponekad se osjećam tužno jer sam u nepovoljnom položaju u odnosu na sve moje protivnike", tužnog je glasa komentirao Nadal.

Federer će tako bez borbe u finale gdje će igrati protiv Dominica Thiema koji je sa 7:6, 6:7 i 6:4 pobijedio Miloša Raonića.

Linker
18. travanj 2024 14:50