CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - FEBRUARY 05: Roger Federer during the arrival press conference in Cape Town ahead of The Match in Africa against Rafael Nadal at Cape Town International Airport on February 05, 2020 in Cape Town, South Africa. (Photo by Reg Caldecott/Gallo Images/Getty Images)
Reg Caldecott/Gallo Images/Getty Images

'TO JE ZBILJA VAŽNO'

ROGER FEDERER SE OGLASIO PRVI PUT NAKON OPERACIJE Legendarni tensiač nije rekao ni jednu riječ o tenisu, već je apelirao na drugu stvar

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.03.2020. u 09:24

 • Roger Federer oglasio se prvi put nakon operacije koljena koja se dogodila prije mjesec dana.

  Legendarni tenisač oporavlja se u rodnoj mu Švicarskoj, ali u postu objavljenom na Instagramu Federer nije pričao o tenisu već o pandemiji koronavirusa koja je pogodila cijeli svijet.

  "Zbilja je vrlo važno da pravila prihvatimo ozbiljno, vrlo, vrlo ozbiljno. Na kraju bismo  svi mogli završiti u karanteni na duže vrijeme, bez napuštanja kuće. Zato se nadam da ćemo situaciju svi shvatiti ozbiljno", rekao je Federer i pozvao sve ljude da slušaju upute liječnika i stručnjaka.

   

  "Ruke sada perem zaista često i svi bismo to trebali raditi. Mislim da moramo pomagati jedni drugima, posebno starijoj generaciji koja je najizloženija. Moramo se držati na udaljenosti i ne rukovati se", dodao je Švicarac.

  Iz drugih medija