screenshot
SVAKA ČAST

STRAŠAN POTEZ NOVAKA ĐOKOVIĆA Bravuru srpskog tenisača neki su već proglasili najboljim u karijeri

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2019. 22:53

Srpski tenisač Novak Đoković stigao je do pobjede protiv Rusa Karena Khachanova (7:5, 6:3) i tako zauzeo treće mjesto na ekshibicijskom turniru u Abu Dhabiju. Uspio je Nole podići svoju igru nakon poraza od Stefanosa Tsitsipasa, a posebno je bio interesantan jedan poen koji je podigao publiku na noge.

Nakon jedne razumjene na mreži, Khachanov je odigrao jednu kratku loptu, a Nole je potom u trku iza leđa poslao lopticu uz samu crtu i izmamio ovacije okupljenih navijača. Iako je samo riječ o ekshibicijskom turniru, mnogi su ovaj poen proglasili možda i najboljim u karijeri srpskog tenisača.

Tri sata i 12 minuta trebalo je Rafaelu Nadalu za pobjedu 6-7 (3), 7-5, 7-6 (3) protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa u finalu ekshibicijskog turnira Mubadala World Tennis Championship u Abu Dhabiju, čime je španjolski teniski as osvojio rekordni, peti naslov na ovom natjecanju.

Nadal je otišao iz Abu Dhabija bogatiji za još 250.000 američkih dolara, koliko je nagradni fond turnira, ali u to nisu uračunati tajni iznosi koje organizatori ugovoraju s tenisačima kako bi nastupili na ovoj ekshibiciji.

Linker
26. travanj 2024 07:13