SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 10: Denis Shapovalov reacts to a call from the referee during his quarter final singles match against Novak Djokovic of Serbia during day eight of the 2020 ATP Cup at Ken Rosewall Arena on January 10, 2020 in Sydney, Australia. (Photo by Jaimi Chisholm/Getty Images)
Jaimi Chisholm/Getty Images

MEĐU 4 NAJBOLJA

SUPARNIK NOVAKA ĐOKOVIĆA IZGUBIO ŽIVCE I PSOVAO NAVIJAČE, PA IZGUBIO MEČ Srbija uvjerljivo do polufinala ATP kupa, slijedi okršaj protiv Rusije

AUTOR:
  • Sportske novosti,
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 10.01.2020. u 11:06

 • Srbija se plasirala u polufinale ATP kupa koji se igra u Sydneyu nakon što je u četvrtfinalu sa 3-0 bila bolja od Kanade.

  U prvom meču ovog četvrtfinalnog susreta Dušan Lajović je pobijedio Felixa Augera-Aliassimea sa 6-4, 6-2 nakon sat vremena i 42 minuta igre. U drugom meču Novak Đoković je bio bolji od Denisa Shapovalova sa  4-6, 6-1, 7-6 nakon dva sata i 41 minutu.

  U susretu parova Viktor Troicki i Nikola Čačić su slavili protiv Petera Polanskyog i Adila Shasmadina sa  6-3, 6-2).

  Srbiju u polufinalu čeka Rusija koja je jučer eliminirala Argentinu. Zadnji četvrtfinalni susret igraju Španjolska i Belgija.

  U meču između Đokovića i Shapovalova mladi je kanadski tenisač u jednom trenutku drugog seta izgubio živce jer su ga srpski navijači ometali između servisa i poena.

  U jednom im je trenutku tako povikao: 'J**ite se!'. Sudac ga je potom opomenuo i zamolio navijače za korektno navijanje, nakon čega su uslijedili zvižduci iz jednog, a pljesak iz drugog dijela publike.

  Iz drugih medija