USA TODAY Sports
US OPEN

SVE JE BILO U REDU DOK MU NISU SPOMENULI SITUACIJU OD PRIJE TRI TJEDNA 'ATP je jako korumpiran, ne nerviram se oko toga'

Pri kraju drugog seta na vlastitom servisu Kyrgios je poludio na suca, Britanca Jamesa Keothavonga.
Piše: Filip OžboltObjavljeno: 29. kolovoz 2019. 11:22

Nick Kyrgios lakše je od očekivanog prošao prvo kolo US Opena protiv domaće uzdanice Stevea Johnsona (6:3, 7:6, 6:4), ali opet se uspio istaknuti nečime što s tenisom nema veze.

Pri kraju drugog seta na vlastitom servisu Australac je poludio na suca, Britanca Jamesa Keothavonga, jer su mu smetali gledatelji u publici koji su ustajali sa svojih mjesta pri njegovu prvom servisu.

- Kada sam bacio lopticu u zrak vidio sam ljude kako ustaju, ali to je tvoj posao. Zašto gledaš mene dok serviram? To nema nikakvog smisla - govorio je iznervirani Kyrgios koji je dobio neočekivanu reakciju s druge strane mreže.

- Želiš li igrati je**ni tenis ili voditi us**ni šou? - kazao je Johnson, ali se Kyrgios na njegovu opasku nije osvrnuo.

Kasnije su novinari htjeli dobiti Kyrgiosovu izjavu vezano uz 113.000 dolara kazne koliko je dobio zbog razbijanja dva reketa i vrijeđanja suca Fergusa Murphyja u Cincinnatiju na što se Australcu spustila roleta.

- ATP je jako korumpiran. Ne nerviram se oko toga. Zašto pričamo o nečemu što se dogodilo prije tri tjedna kada sam upravo pobijedio nekoga u prvom kolu US Opena? - uzvratio je Kyrgios pitanjem novinarima.

Linker
18. travanj 2024 15:08