ROME - APRIL 26: Roger Federer and Yves Allegro of Switzerland talk tactics in their doubles match against Johan Brunstrom of Sweden and Jean-Julien Rojer of Netherlands Antilles during day two of the ATP Masters Series - Rome at the Foro Italico Tennis Centre on April 26, 2010 in Rome, Italy. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney Getty Images

NEGIRA ODGOVORNOST

BIVŠI PARTNER ROGERA FEDERERA OPTUŽEN ZA SILOVANJE Veliki skandal za nekadašnjeg pobjednika na Touru, isplivali šokantni detalji!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.12.2019. u 23:09

 • Švicarac Yves Allegro uskoro će na sud na kojem će morati dokazati da nije silovao neimenovanu austrijsku tenisačicu. Slučaj se dogodio u Estoniji...

  Yves Allegro bivši je profesionalni tenisač iz Švicarske, a najpoznatiji je po tome što je često nastupao zajedno s Rogerom Federerom, te su i osvojili nekoliko naslova. No taj je 41-godišnjak ovih dana na stupcima crne kronike, jer je optužen za silovanje...

  Optužen je za neimenovane austrijske tenisačice, a slučaj se dogodio u Estoniji. Djevojka koja je prijavila silovanje optužila je Yvesa prvo da nije bio "gentlemen", a kasnije je tu izjavu podebljala novom informacijom:

  "Bila sam primorana na seks!"

  GENEVA,SWITZERLAND - SEPTEMBER 24 : Yves Allegro and Roger Federer of Switzerland celebrate a point against Andy Murray and Greg Rusedski of Great Britain in the third rubber of the Davis Cup World Group Play Off Switzerland v Great Britain at the Geneva Palexpo,September 24, 2005 in Geneva, Switzerland. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
  Clive Brunskill Getty Images
   

  Medicinski izvještaj djelomično je potvrdio optužbe.  Naime, završila je s teškim ozljedama na tijelu, a imala je i otekline, ogrebotine...

  Suđenje će startati 9. prosinca.

  "Tražimo oslobađanje od svih optužbi. Negiramo odgovornost", poručio je odvjetnik.

  Allegro je i dalje djelatnik Švicarskog teniskog saveza, nisu ga smijenili. Zajedno s Rogerom Federerom osvojio je turnir u Beču, te Halle, a ukupno je u karijeri slavio tri puta, te još šest puta igrao finala.

  Tagovi
  Iz drugih medija