REUTERS/Thomas Peter
KRAJ USPJEŠNE SURADNJE

BURNI DANI HRVATSKOG TENISKOG ASA Prekinuo suradnju s trenerom i otkazao veliki turnir u Kanadi: 'Bio je to nevjerojatan put'

Piše: HinaObjavljeno: 04. kolovoz 2017. 19:36

Nakon što je Marin Čilić zbog ozljede bedrenog mišića odustao od nastupa na turniru Masters 1000 serije u Montrealu, koji je na rasporedu sljedećeg tjedna, isto je učinio i Ivo Karlović, čija je vijest o otkazu nastupa stigla gotovo istovremeno s informacijom o prekidu njegove suradnje s dugododišnjim trenerom Petrom Popovićem.

"Ivo Karlović i ja smo odlučili završiti s našom suradnjom, koja je predstavljala nevjerojatan put! Ponosan sam što sam bio dijelom njegovih ostvarenja i svjetskih rekorda te se nadam da će još mnoge postići u budućnosti. Ivo, legenda!" objavio je Popović na svom profilu na Instagramu.

Tijekom suradnje s Popovićem, Ivo Karlović je ostvario svoje najveće uspjehe: bio je četvrtfinalist u Wimbledonu 2009. i osvojio četiri od svojih osam ATP naslova, uz još osam poraza u finalima, a postao je tenisač s najviše ispaljenih aseva u povijesti.

Nakon Karlovićevog odustajanja od nastupa na Rogers Cupu u Montrealu, Borna Ćorić je ostao kao jedini hrvatski predstavnik u glavnom ždrijebu pojedinačne konkurencije šestog od devet ATP turnira Masters 1000 serije.

Linker
19. travanj 2024 23:50