GETTY
KYRGIOS DOBIO SAVEZNIKA

DEVETEROSTRUKI OSVAJAČ WIMBLEDONA STAO UZ BOK KYRGIOSA I OPLEO PO ĐOKOVIĆU Legenda otkrila 'bolesnu opsesiju' srpskog tenisača: 'To je bizarno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2019. 15:17

Kontroverzni Nick Kyrgios svojim ponašanjem redovito puni naslovnice svjetskih medija, a u posljednje vrijeme njegova je omiljena 'žrtva' najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

- Novak ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne. Ja se jednostavno ježim od toga, ne mogu to podnijeti. Koliko god velikih turnira osvojio, Đoković nikad neće biti najveći - nedavno je ispalio mladi Australac, a s njim se djelomično slaže i njegov sunarodnjak i legendarni tenisač Todd Woodbridge.

Woodbridge, koji je poznat kao jedan od najuspješnijih igrača parova u povijesti (16 Grand Slam titula, od čega 9 Wimbledona, 3 US Opena, 3 Australian Opena i jedan Roland Garros), danas radi kao analitičar te je upitan u Sports Sunday emisiji zašto Novak nije toliko voljen unatoč tome što je iza njega jedna veličanstvena karijera.

- On je žrtva toga što želi biti voljen. On previše žudi za time - izjavio je Woodbridge pa opleo po srpskom tenisaču:

- U polufinalu Wimbledona mogli ste vidjeti kako stavlja dlan pored uha time dajući do znanja da želi čuti publiku. Bautista je nešto ranije odigrao sjajan poen i navijači su to cijenili, ali je Đoković htio da pljesak za njega bude još glasniji. To je bizarno ponašanje s njegove strane. Gledajte, on je sjajan igrač, ali ne treba ići tim putem - zaključio je legendarni Australac.

Linker
26. travanj 2024 06:55