Screenshot

'SADA JE NAPOKON SA MNOM'

ĐOKOVIĆ OTKRIO ANEGDOTU KOJOM JE SVE REKAO O IVANIŠEVIĆU I JOŠ JEDNOM HRVATSKOM VELIKANU Pogledajte što je Nole usred noći poručio hrvatskom dvojcu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.07.2019. u 15:37

 • Goran Ivanišević bit će uz Novaka Đokovića kao stručno pojačanje najboljem tenisaču svijeta tijekom Wimbledona. Najbolji hrvatski tenisač svih vremena i osvajač Wimbledona u nezaboravnom finalu iz 2001. godine protiv Patricka Raftera bio je bez posla od veljače ove godine, kad mu je bez ikakve najave otkazao Kanađanin Milos Raonic.

  Sada je reagirao Đoković i odlučio dodati Ivaniševića uz svoga stalnog trenera Marjana Vajdu, računajući da mu još jedna pametna i iskusna glava u stožeru neće škoditi u namjeri da peti put uzme krunu u All England Clubu (2011., 2014./2015, 2018.).

  Vijest o suradnji potvrdio je sam Ivanišević.

  "Izgleda da jesam", odgovorio je Ivanišević na pitanje da li je postao član Đokovićevog tima.

  "Malo me iznenadio poziv, baš sam putovao za Švedsku. Nakon što sam to odradio stigao sam u London na prvi trening. Po svemu sudeći ovdje mogu biti samo jedan tjedan, jer imam obaveze koje pokušavam pomaknuti", rekao je Ivanišević.

  A veliku suradnju u svom je stilu na kraju jučerašnjeg dana prokomentiro i Novak Đoković. Negdje oko ponoći, Nole je na svom Instagramu objavio poduži post u kojem objašnjava što je za njegovu karijeru značio Goran, ali i još jedna legenda hrvatskog tenisa, Nikola Pilić.

   

  "Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da surađujemo na ovogodišnjem Wimbledonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše suradnje, a pogotovo jedan čovek... Šjor Niki Pilić", napisao je Đoković i potom poslao poruku legendarnom hrvatskom stručnjaku:

  "Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledonu 2001. godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo", poručio je srpski teniski as.

  Iz drugih medija