LONDON, ENGLAND - JULY 03: Jana Fett of Croatia returns against Daria Kasatkina of Russia during their Ladies' Singles first round match on day two of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 3, 2018 in London, England. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
Matthew Lewis/Getty Images

FED CUP

HRVAtSKA SE PORAZOM OPROSTILA OD FED CUPA Za Svjetsku skupinu 2 borit će se Srbija i Velika Britanija, Hrvatskoj nova šansa sljedeće godine

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 09.02.2019. u 16:18

 • Hrvatska Fed Cup reprezentacija porazom 0-2 od Mađarske završila je nastup na turniru Prve Euro-afričke skupine u britanskom Bathu.

  U prvom meču Adrienn Nagy svladala je Tenu Lukas sa 6-3, 4-6, 6-4, a u drugom je Jana Fett predala meč Reka-Luci Jani nakon što je osvojila prvi set sa 6-3, a u drugom gubila sa 2-5. Nije bilo potrebe za igrom parova.

  Tako je Mađarska osvojila treće mjesto, a Hrvatska završila kao četvrta.

  Za prvo mjesto i plasman u travanjske kvalifikacije za ulazak u Svjetsku skupinu 2 borit će se Velika Britanija i Srbija.

  Sljedeći nastup hrvatskih tenisačica u Fed Cupu bit će u veljači 2020. godine, ponovno na turniru Prve Euro-afričke skupine.

  Iz drugih medija