Michael Steele/Getty Images
U BOLJOJ POZICIJI

HRVATSKI AS U PARU SA SJAJNIM ŠPANJOLCEM NA KORAK DO ZAVRŠNOG TURNIRA Dodig i Granollers izborili poufinale jakog turnira i povećali šanse za London

Piše: HinaObjavljeno: 26. listopad 2017. 23:35

Važne bodove u lovu na posljednje, osmo mjesto na završnom ATP turniru u Londonu, osvojili su Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers koji su se pobjedom 6-4, 6-4 nad Francuzima Julienom Benneteauom i Nicolasom Mahutom probili u polufinale ATP turnira u Baselu.

Dodiga i Granollersa u borbi za finale čekaju Amerikanci Monroe i Sock koji su sa 5-7, 7-6 (7), 10-4 svladali naše Nikolu Mektića i Franka Škugora.

Uoči nastupa u Baselu Dodig i Granollers su zauzimali deveto mjesto u "utrci prema Londonu", ali su za osmoplasiranima Klaasenom i Ramom zaostajali samo 30 bodova. Kako južnoafričko-američki par ostao bez bodova u Baselu, a Dodig i Granollers osigurali najmanje 180, uz mogućnost da odnesu i maksimalnih 500, tako je izvjesno da će hrvatsko-španjolski par u boljoj poziciji dočekati turnir Masters 1000 serije u Parizu na kojem će se odlučivati o posljednjem putniku za London.

Linker
26. travanj 2024 10:48