MADRID, SPAIN - MAY 03: Marin Cilic of Croatia with coach Goran Ivanisevic during day one of the Mutua Madrid Open tennis tournament at the Caja Magica on May 3, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images

Goran Ivanišević i Marin Čilić

ISTINA NA VIDJELU?

JESU LI OVO STVARNI RAZLOZI? Marin Čilić napokon otkrio razloge raskida s Goranom Ivaniševićem!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.09.2016. u 19:36

 • Nakon što je lako umarširao u treće kolo US opena, Marin Čilić je za B92 prokomentirao razloge šokantnog raskida suradnje s Goranom Ivaniševićem.

  "Prekid suradnje s Goranom nije bio očekivan, igrao sam dobro prije toga, ali sam htio Jonasa kako bih poboljšao igru na mreži. S Goranom sam puno popravio servis. Moja je odluka bila da prekinemo suradnju, a naš odnos je i dalje u redu."

  Umjesto Ivaniševića, preuzeo ga je Jonas Bjorkmann.

  "Bjorkman je bio svestran igrač, odličan u obje konkurencije. Sviđa mi se kao osoba i odgovara mi. Pomaže mi da povežem osnovnu crtu i mrežu te da napredujem na volejima. Zna prenijeti znanje i funkcioniramo odlično."

   

  Što su, barem do petka navečer kad je Marin ispao u trećem kolu, dokazivali i recentni nastupi na američkom asfaltu...

  "Trebalo mi je neko vrijeme da se pronađem i postanem svjestan svoje igre. Jednostavno sam shvatio da ni najbolji tenisači ne igraju svaki dan izvanredno, a ja sam očekivao da i na treninzima i na mečevima igram fenomenalno. To je nemoguće. Danas sam puno kompletniji i kao igrač i kao osoba", prokomentirao je za B92 hrvatski tenisač razliku između današnjeg Čilića i onog iz 2010. kada je prvi put stigao do polufinala Grand Slama.