Clive Brunskill/Getty Images
ZLOČESTI DEČKO 'U AKCIJI'

KYRGIOS IZAZVAO NOVU GUŽVU Naletio na bivšeg najboljeg svjetskog tenisača i dobacivanjem zabavio masu navijača: 'Vidite, uopće nije ljubazan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2019. 17:06

Nick Kyrgios opet je uzburkao vode. Ništa novo, rekli bi teniski navijači.

Ovoga puta zločesti dečko svjetskog tenisa imao je 'problema' s Andyjem Murrayjem, slavnim britanskim tenisačem i bivšim brojem 1.

Ovoga tjedna i Kyrgios i Murray nastupaju na ATP turniru u Washingtonu u igri parova. Murray će zaigrati s bratom Jaimiejem po prvi put nakon rujna 2016., dok je Krygios nastupio u tandemu sa Stefanosom Tsitsipasom.

Aug 13, 2018; Mason, OH, USA; Andy Murray (GBR) returns a shot against Lucas Pouille (FRA) in the Western and Southern tennis open at Lindner Family Tennis Center. Mandatory Credit: Aaron Doster-USA TODAY Sports
Aaron Doster-USA TODAY Sports / Reuters

Prošlog vikenda Kyrgios je na odlasku s treninga naišao na veliku skupinu navijača i stao je kako bi im potpisao autograme. Ali ubrzo su ga u tome prekinuli službenici traživši da se gomila makne kako bi igrači mogli prolaziti. Navijači su se pomakli, a kada su vidjeli da prolazi Murray uslijedili su povici oduševljenja. Dok je Murray prolazio Kyrgios se odlučio s njime našaliti negodujući i hukavši u znak 'protesta' jer Škot nije želio potpisivati autograme. Murray i Kyrgios imali su kratku razmjenu mišljenja, nakon čega je bivši broj 1 krenuo dalje prema terenu. Kyrgios mu je pritom dobacio: 'Vidite, uopće nije ljubazan'.

Okupljeni navijači su se nasmijali, a Kyrgios je nastavio potpisivati autograme.

Linker
21. travanj 2024 02:50