REUTERS
POSLASTICA ZA TENISKI SVIJET

NA POMOLU HRVATSKO-SRPSKA SURADNJA APSOLUTNIH VELIKANA Ivanišević progovorio o udruživanju s Đokovićem: 'On je kao Real Madrid, tko ga može odbiti?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2017. 10:33

Novak Đoković i dalje nema stalnog trenera. Andre Agassi napustio je Pariz i sa slavnim srpskim tenisačem komunicira telefonski, i sve je vjerojatnije da će suradnja sa slavnim Amerikancem ipak biti ipak privremena.

Istovremeno, Goran Ivanišević više nije trener Tomaša Berdiha, pa su glasine o udruživanju slavnog hrvatsko-srpskog teniskaog dvojca sve glasnije, a podgrijao ih je i sam Ivanišević u Parizu.

"On je kao Real Madrid, već sam to govorio. Ne znam sad ništa, ali takvog igrača bi bilo teško odbiti. Novak ima svog trenera, vidjet ćemo koliko će to potrajati. Ne poznajem niti jednu osobu koja bi odbila raditi s Novakom", rekao je Ivanišević, a prenosi B92.

Reuters / Gonzalo Fuentes
REUTERS

Ivanišević ističe ono što mnoge bode u oči kad je suradnja Đokovića i Agassija u pitanju - koliko će sve skupa potrajati. Iz objektivnih razloga.

"Njihova suradnja je fenomenalna, ali ne znam koliko će to trajati. Ne vidim Agasija 20-25 tjedana na Touru, ne mogu to u glavi zamisliti. Imati Agasija samo da te gleda na tribini je dobro, a da ti je trener je još bolje. On i Đoković imaju sličnu igru s osnovne linije. On je neviđeni borac i radnik. Kada ti netko tko je osvojio sve Grand Slamove sjedi u boksu, onda ti može i mnogo toga donijeti. Novak već igra bolje, makar 1 posto", rekao je Ivanišević i dodao kako je Đoković u ovom trenutku prvi koji bi u Parizu mogao zaustaviti zahuktalog Rafaela Nadala.

Linker
23. travanj 2024 21:45