Action Images / Reuters
TEŠKE OPTUŽBE

NAŠE GORE LIST U SREDIŠTU SKANDALA O KOJEM BRUJI CIJELA AUSTRALIJA Prvi Grand Slam sezone u sjeni sukoba: 'Prijetio meni i mojoj obitelji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2019. 15:54

Australski mediji puni su natpisa o izjavama legendarnog Lleytona Hewitta koji je objavio šokantne informacije iz svog odnosa s Bernardom Tomićem.

Nekadašnji svjetski broj 1 danas je u igri parova poražen na Australian Openu, a kada se pojavio pred novinarima nitko nije mogao ni slutiti u kojem će smjeru otići njegovo obraćanje.

Naime, slavni australski tenisač tvrdi da je Tomić u više navrata prijetio njemu i njegovoj obitelji te da ga je ucjenjivao otkako je njihov odnos pukao još 2017. godine.

Hewitt je potom poručio da Bernard više neće igrati za australsku Davis Cup reprezentaciju, a sve ovo stiglo je kao reakcija na Tomićeve tvrdnje s početka tjedna u kojima je optužio kapetana reprezentacije da favorizira australske igrače koji su povezani s menadžerskom kompanijom u kojoj i on sam ima udio u vlasništvu.

Pored toga, Tomić je izjavio da su na bojkot spremni i Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios ta da će isti trajati sve dok se Hewitt ne povuče s kapetanske pozicije. Spominjao je i da je cijeli australski Davis Cup sistem propao pod iskusnim tenisačem....

"Već godinu i pol se nosim s prijetnjama upućenima meni i mojoj obitelji i sigurno neću kontaktirati Tomića. Treba povući crtu, on više neće igrati u Davis Cupu", izjavio je Hewitt pa potom i naglasio da su prijetnje uključivale njega i njegovu ženu Bec.

Hewitt je nešto kasnije demantirao da je povezan s menadžerskim agencijama, a Australci pišu i o tome da mu je Tomić prije nekoliko dana prijetio riječima:

"Priđi mi na metar udaljenosti ako si muškarac."

Linker
19. travanj 2024 11:16