Instagram Story
BROJ JEDAN

NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON WIMBLEDONA ODMARA SE U HRVATSKOJ Na Korčuli se slikao s mještanima, uživao u gastronomiji, a na brodu s Jelenom čitao Jutarnji

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 21. srpanj 2019. 15:32

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisača današnjice, nekoliko dana nakon osvojenog Wimbledona, stigao je u Hrvatsku.

Godišnji odmor provodi u društvu obitelji, a o druženju sa srpskim tenisačem pohvalio se kuhar restorana Moro Beach Stupe na Korčuli, objavivši fotografiju na Instagramu. Također, portal Korčula online objavio je nekoliko fotografija Novaka Đokovića koji je na Vrniku rado pozirao sa mještanima.

Novak Đoković već je nekoliko puta spominjao kako smatra da je Jadranska obala najljepša na svijetu. Posebno hvali otoke između Dubrovnika i Kornata, koje je već obišao nekoliko puta.

Đokovićeva supruga Jelena također je objavila fotografiju na Instagramu. Prikazuje nju i Novaka na brodu kako čitaju Jutarnji list.

Naime, u utorak je na duplerici objavljen veliki članak o Noletovoj prehrani, iz koje crpi snagu za iscrpljujuće teniske mečeve pod nazivom 'Jedi kao Nole'.

Đoković vjeruje da mu je upravo pomno isplanirana prehrana omogućiila vrhunske sportske rezultate i brže oporavke, ali i spasila ga od mnogih zdravstvenih problema s kojima se susretao.

Instagram Story

Valentino Rossi kupao se i ručao na otoku Kaprije

Još jedan veliki sportaš odemara se u Hrvatskoj. Najveća svjetska motoristička zvijezda, legendarni Valentino Rossi, posjetio je prije dva dana otok Kaprije, a bazu je na kraju izleta pronašao u restoranu i lounge baru Liberty, gdje je pojeo i popio te se družio s osobljem.

- Do nas je zapravo došetao s kaprijske rive, tako da nismo ni sigurni s kakvim je brodom došao na otok. Isprva nismo ni bili sigurni jeli to on, ali Rossi je primijetio da smo u nedoumici. Došao je do nas, predstavio se s velikim osmjehom i dobro smo popričali i zabavili se. Neobično pristupačna i simpatična osoba, a toliko velika zvijezda – ispričali su iz Libertyja za Sibenik.IN.

Rossi, inače višestruki svjetski motoristički prvak i već za života legenda, uzor je većini onih koji su se počeli baviti i zaljubili se u taj atraktivni oktanski sport. Zasigurno ovog ljeta i najveća zvijezda primijećena i fotografirana na području šibenskog arhipelaga.

- Nijemu uopće bio nikakav problem fotografirati se s nama – kažu u restoranu Liberty.

Linker
19. travanj 2024 02:53