Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports
INTERVJU ZA CNBC

NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUO SVOJE NAVIJAČE 'Potpuno sam iskren i otvoren, rekordi mi nisu važniji od obitelji i zdravlja i mogu zamisliti život bez tenisa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2019. 21:44

Posljednje izjave Novaka Đokovića definitivno se neće previše svidjeti njegovim obožavateljima.

U razgovoru za CNBC on je iskreno progovorio o važnosti tenisa u njegovom životu. Jesu li rekordni važniji od njegovog osobnog života, zapitao se najbolji tenisač svijeta, vlasnik 16 Grand Slam naslova. Đoković za rekorderom Rogerom Federerom zaostaje za 4 Grand Slam naslova, dok je Rafael Nadal drugi na toj ljestvici sa 19 osvojenih Grand Slamova.

"Jesu li rekordi važniji od vremena koje provedem s obitelji? Jesu li važniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu. Potpuno sam otvoren i iskren oko svega, puno pričam sa suprugom o tome, roditeljima, braćom i ljudima koji su mi bliski jer želim shvatiti kao oni na to sve gledaju", objasnio je Đoković.

Srpski tenisač ističe kako su mu djeca najvažnija.

"Otac sam dva anđelčića i vrijeme koje provodim s njima mi je jako dragocjeno. Ne želim ići kroz život i shvatiti da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju", objasnio je Đoković, otac sina Stefana i kćerke Tare.

Upitan može li zamisliti svoj život bez tenisa, 32 godišnji Đoković je rekao:

"I da i ne. Mogu ga zamisliti jer se ne bojim života bez tenisa, jer me sretnim čini puno drugih stvari. Ali isto tako i ne, jer moj život neće biti bez tenisa. I kada neću igrati, bit ću i dalje aktivan u sportu. Želim imati svoju akademiju i prenijeti iskustva novim generacijama", zaključio je Đoković.

Linker
19. travanj 2024 18:02