Screenshot/Youtube
IZVAN GRANICA NORMALE

NOVI TENISKI TATA IZ PAKLA Maltretirao malodobne kćeri: Bacio im večeru u smeće, udarao po glavi, urlao na njih...

Piše: Dean BauerObjavljeno: 13. ožujak 2017. 16:42

John DeViana novi je teniski tata iz pakla. Naime, u tijeku je suđenje u Engleskoj na kojemu je taj 55-godišnjak optužen da je godinama fizički i psihički maltretirao kćeri Monaei i Nephe s ciljem da od njih napravi sportske zvijezde. Djevojke koje danas imaju 21 i 19 godina svjedočile su o užasima koje im je priređivao njihov otac zaluđen uspjesima sestara Venus i Serene Williams.

Monaei je, prema riječima njene majke Michelle Horne, već s deset mjeseci počela trenirati tenis jer je to tako otac zamislio.

- Dopuštao mi je da gledam televiziju jedino kada bi na programu bio tenis, a kada bih pitala zašto samo tada, rekao bi da ću mu zahvaliti jednoga dana kad budem bogata.

De’Viana je djevojčice udarao po glavi, tresao im glavu, urlao na njih...

- Uvijek se ponašao kao trener, nikada kao otac. Jednom nam je kupio večeru na povratku s meča, ali je moju bacio u smeće. Nisam mogla vjerovati.

Nephe je bila toliko talentirana da ju je LTA (Britanska teniska federacija) koristio kao “poster girl” zajedno s Andyjem Murrayem.

- Jednom je Nephe odvukao iza neke zavjese u sportskom centru, čula sam je kako plače, meni je na čelo napisao ‘L’ vodootpornim markerom. Imala sam devet ili deset godina.

‘L’ kao ‘loser’, gubitnik. Njihova majka tvrdi da je otac prvi put udario Monaei kad je imala pet godina. Suđenje se u Essexu nastavlja, a John De’Viana opovrgava sve optužbe.

Linker
19. travanj 2024 09:14