screenshot Instagram

IZNENAĐENJE U TENISKOM SVIJETU

OVO NITKO NIJE OČEKIVAO! JEDNA OD NAJZGODNIJIH SPORTAŠICA SVIJETA ŠOKIRALA SVOJE NAVIJAČE 'Moram podijeliti posebnu vijest s vama!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.11.2019. u 19:22

 • Jedna od najzgodnijih sportašica svijeta i nekad četvrta tenisačica svijeta, Slovakinja Dominika Cibulková šokirala je javnost posljednjom objavom na svojem Instagram profilu gdje je navela kako se oprašta od profesionalnog tenisa.

  - Danas s pomiješanim osjećajima moram podijeliti posebnu vijest s vama. Kao što već znate posljednjih nekoliko mjeseci nisam odigrala niti jedan turnir, sve je počelo povredom Ahilove tetive, a sve se razvilo u jedan od najtežih trenutaka u mojem životu. Nakon dugog razmišljanja, razgovora s mojim najbližima odlučila sam da se više neću vratiti na teren kao natjecateljica - napisala je Cibulková na Instagramu.

            

   

  Ova prekrasna Slovakinja vrhunac svoje karijere dostigla je 2017. godine kada je zasjela na 4. mejstu na WTA tablici, a u karijeri je odigrala ukupno 21 finale i osvojila sedam titula.

  Također valja istaknuti kako je Dominika 2014. godine postala prva Slovakinja koja je stigla do finala nekog Gradn Slam turnira.

             

   

  Tagovi
  Iz drugih medija