CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - FEBRUARY 05: Roger Federer during the arrival press conference in Cape Town ahead of The Match in Africa against Rafael Nadal at Cape Town International Airport on February 05, 2020 in Cape Town, South Africa. (Photo by Reg Caldecott/Gallo Images/Getty Images)
Reg Caldecott/Gallo Images/Getty Images

STIŽE BOGATA DONACIJA

POMAŽE I ROGER FEDERER Evo koliko su legendarni Švicarac i supruga Mirka donirali najpotrebitijima: 'Naš je prilog samo početak'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 25.03.2020. u 13:25

 • Roger i Mirka Federer odlučili su donirati milijun švicarskih franaka za obitelji u Švicarskoj koje su najteže pogođene panedmijom uzrokovanom koronavirusom, objavio je slavni švicarski tenisač u srijedu putem društvenih mreža.

  "Mirka i ja smo odlučili osobno donirati milijun švicarskih franaka najugroženijim obiteljima u Švicarskoj. Naš je prilog samo početak. Nadamo se da bi se i drugi mogli priključiti u podršci potrebitim obiteljima", napisao je Federer na svom službenom profilu na Instagramu.

  "Zajedno možemo nadvladati ovu krizu! Ostanite zdravi!", stoji na kraju Federerove poruke.

   

  Federer je jedan od brojnih sportaša koji se odlučio financijski pomoći onima kojima je u ovom trenutku ona najpotrebnija. 

  Iz drugih medija