Tennis - ATP Finals - The O2, London, Britain - November 14, 2019 Switzerland's Roger Federer is interviewed after winning his group stage match against Serbia's Novak Djokovic Action Images via Reuters/Tony O'Brien - RC29BD9UXJHL
Action Images via Reuters/Tony O'Brien

KAKAV MAJSTOR

POTEZ GODINE ROGERA FEDERERA! VELIKAN SVJETSKOG TENISA POKAZAO ŠTO ZNAČI BITI NAJVEĆI SVIH VREMENA Policija otkazala spektakl, a onda se umiješao...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.11.2019. u 21:47

 • Roger Federer najomiljeniji je svjetski tenisač, u to ne postoji nikakva sumnja.

  Gdje god se pojavi legendarni Švicarac izazove pravu ludnicu i toga su svjesni i svi njegovi rivali. A najnovijim potezom Federer je samo još jednom pokazao svoju veličinu, a nema sumnje da je stekao naklonosti i novih navijača.

  Naime, zbog nereda u Bogoti i sigurnosnih razloga policija je spustila rampu i otkazan je ekshibicijski meč koji je Federer prošlog tjedna tamo trebao odigrati protiv Alexandrea Zvereva.

  Organizatori meča su poručili kako navijači neće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

  "Jako smo tužni i nalazimo se u jako teškoj financijskoj situaciji. Trošak je ostao isti, a ostali smo bez prihoda", rekao je glavni organizator Manuel Mate.

  Nakon ovakvog raspleta oglasio se  i Federer putem svog predstavnika i obećao navijačima povrat novca, ako treba i iz vlastitog džepa.

  "Roger Federer će kompenzirati navijačima u Bogoti. Naš cilj je da se meč odigra sljedeće godine, ali ako neće biti moguće Roger će vratiti navijačima novac za kupljene ulaznice", rekao je Federerov agent Tony Godsick.

  Iz drugih medija