Action Images via Reuters/Tony O'Brien
KAKAV MAJSTOR

POTEZ GODINE ROGERA FEDERERA! VELIKAN SVJETSKOG TENISA POKAZAO ŠTO ZNAČI BITI NAJVEĆI SVIH VREMENA Policija otkazala spektakl, a onda se umiješao...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2019. 22:47

Roger Federer najomiljeniji je svjetski tenisač, u to ne postoji nikakva sumnja.

Gdje god se pojavi legendarni Švicarac izazove pravu ludnicu i toga su svjesni i svi njegovi rivali. A najnovijim potezom Federer je samo još jednom pokazao svoju veličinu, a nema sumnje da je stekao naklonosti i novih navijača.

Naime, zbog nereda u Bogoti i sigurnosnih razloga policija je spustila rampu i otkazan je ekshibicijski meč koji je Federer prošlog tjedna tamo trebao odigrati protiv Alexandrea Zvereva.

Organizatori meča su poručili kako navijači neće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

"Jako smo tužni i nalazimo se u jako teškoj financijskoj situaciji. Trošak je ostao isti, a ostali smo bez prihoda", rekao je glavni organizator Manuel Mate.

Nakon ovakvog raspleta oglasio se i Federer putem svog predstavnika i obećao navijačima povrat novca, ako treba i iz vlastitog džepa.

"Roger Federer će kompenzirati navijačima u Bogoti. Naš cilj je da se meč odigra sljedeće godine, ali ako neće biti moguće Roger će vratiti navijačima novac za kupljene ulaznice", rekao je Federerov agent Tony Godsick.

Linker
26. travanj 2024 08:26