Rafa Nadal i Maria Francisca Perello
 Miquel Benitez/Getty Images
TVRDI A HOLA

RAFAEL NADAL KONAČNO JE POPUSTIO Španjolci objavili kada će biti veliko vjenčanje s dugogodišnjom mu djevojkom

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 31. siječanj 2019. 15:12

Rafael Nadal je konačno popustio, piše španjolski tjednik Hola! i na naslovnici najavljuje vjenčanje drugog tenisača svijeta s dugogodišnjom djevojkom Franciscom Perellom u jesen ove godine na rodnom otoku Mallorci.

Ako je to istina, a Hola! tvrdi da će zaruke biti u svibnju, Nadal će se pridružiti ostalim članovima čuvene Velike četvorke. Xisca je prva i jedina Nadalova djevojka, u vezi su već 14 godina.

Ona je zaposlena u Rafa Nadal fondaciji, a diplomirala je pravo i poslovnu administraciju. U početku Rafine karijere nije toliko putovala s njim na turnire, pa se spekuliralo da je to možda lažna veza, no u posljednje vrijeme su nerazdvojni. Xisca je bila i nedavno u Melbourneu, gdje je Nadal izgubio u finalu od Đokovića.

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 22:  Xisca Perello, girlfriend of Rafael Nadal of Spain, smiles after his quarter final match against Frances Tiafoe of the United States during day nine of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 22, 2019 in Melbourne, Australia.  (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)
Cameron Spencer/Getty Images
Xisca Perello

Federer će u travnju ove godine proslaviti deset godina braka s Mirkom Vavrinec, otac je dva para blizanaca, devetogodišnjih Myle i Charlene te četverogodišnjih Lea i Lennyja. Đoković se vjenčao s Jelenom Ristić 10. srpnja 2014. godine, sin Stefan ima četiri godine, a kći Tara 18 mjeseci. Murray i Kim Sears su prstenje razmijenili 11. travnja 2015. godine, a obitelj je proširena rođenjem kćeri Sophije (3 godine) i Edie (16 mjeseci).

Linker
20. travanj 2024 01:36