Andy Murray of England speaks to the media during a press conference at the Australian Open in Melbourne, Australia, January 11, 2019. AAP Image/Daniel Pockett/via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE. AUSTRALIA OUT. NEW ZEALAND OUT.
REUTERS

GRAND SLAM

RAZOČARANJE ZA VELIKU BRITANIJU Andy Murray odustao od nastupa u pojedinačnoj konkurenciji Wimbledona: 'Tek sam se počeo kretati'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.05.2019. u 11:39

 • Nekadašnji prvi tenisač svijeta Škot Andy Murray gotovo je isključio mogućnost nastupa u pojedinačnoj konkurenciji na ovogodišnjem Wimbledonu kazavši kako će se fokusirati na parove.

  Murray nije igrao od ispadanja u prvom kolu Australian Opena u siječnju nakon čega je podvrgnut operaciji kuka, ali je prošli mjesec najavio povratak na teniske terene.

  Murray, koji će dobiti pozivnicu za nastup na turniru Queen's Club u lipnju za "Times" je izjavio kako je igranje mečeva u pojedinačnoj konkurenciji možda ipak previše s obzirom na njegovo stanje nakon rehabilitacije.

  "Nije prošlo dovoljno vremena", rekao je 32-godišnji tenisač. "Rekao bih kako su jako mali izgledi da ću igrati u pojedinačnoj konkurenciji tijekom sezone turnira na travi. Moguće parove, ali ne pokušavam se spremiti za singlove. Tek sam se počeo kretati."

  Iz drugih medija