USA TODAY Sports
GODINU DANA KASNIJE

SERENA WILLIAMS PROGOVORILA O NAJVEĆOJ MRLJI U SVOJOJ KARIJERI I INCIDENTU KOJI JE ZATRESAO SVIJET TENISA 'Mislila sam da radim ispravnu stvar!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2019. 11:04

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Serena Williams još je jednom progovorila o incidentu koji se dogodio prošle godine u finalu US Opena. Naime, tada je Serena imala žestoki obračun sa sucem Carlosom Ramosom. Španjolac je u jednom trenutku upozorio američku tenisačicu kako ne smije primati savjete od trenera nakon čega je Serena dobila totalnu slom živaca.

Počela je vrijeđati Ramosa na sva zona, a sudac je zatim bio primoran oduzeti joj poen, a zatim i gem. Čitava priča završila se na način da je stadion zviždao tadašnjoj pobjednici Naomi Osaki koja je završila u suzama.

Godinu dana kasnije, Serena je u nedavno objavljenom eseju otkrila detalje prepiske koju je nakon incidenta imala s Japankom.

Screenshot

- Ponosna sam na tebe i žao mi je. Mislila sam da radim ispravnu stvar, ali nisam znala da će nas mediji sukobiti. Voljela bih imati priliku vratiti vrijeme. Uvijek sam bila i bit ću sretna zbog tebe. Nikada ne bih željela skrenuti svjetla pozornice s neke druge sportašice, posebno s druge tamnopute sportašice. Ne mogu dočekati vidjeti tvoju budućnost, i veruj mi uvijek ću te gledati kao tvoj veliki navijač. Želim ti sreću danas i u budućnosti - poručila je Serena.

Linker
25. travanj 2024 07:08