Sep 8, 2018; New York, NY, USA; Serena Williams of the United States yells at chair umpire Carlos Ramos in the women's final against Naomi Osaka of Japan on day thirteen of the 2018 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Danielle Parhizkaran-USA TODAY SPORTS TPX IMAGES OF THE DAY
USA TODAY Sports

GODINU DANA KASNIJE

SERENA WILLIAMS PROGOVORILA O NAJVEĆOJ MRLJI U SVOJOJ KARIJERI I INCIDENTU KOJI JE ZATRESAO SVIJET TENISA 'Mislila sam da radim ispravnu stvar!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.07.2019. u 09:04

 • Jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Serena Williams još je jednom progovorila o incidentu koji se dogodio prošle godine u finalu US Opena. Naime, tada je Serena imala žestoki obračun sa sucem Carlosom Ramosom. Španjolac je u jednom trenutku upozorio američku tenisačicu kako ne smije primati savjete od trenera nakon čega je Serena dobila totalnu slom živaca.

  Počela je vrijeđati Ramosa na sva zona, a sudac je zatim bio primoran oduzeti joj poen, a zatim i gem. Čitava priča završila se na način da je stadion zviždao tadašnjoj pobjednici Naomi Osaki koja je završila u suzama.

  Godinu dana kasnije, Serena je u nedavno objavljenom eseju otkrila detalje prepiske koju je nakon incidenta imala s Japankom.

  Screenshot
   

  - Ponosna sam na tebe i žao mi je. Mislila sam da radim ispravnu stvar, ali nisam znala da će nas mediji sukobiti. Voljela bih imati priliku vratiti vrijeme. Uvijek sam bila i bit ću sretna zbog tebe. Nikada ne bih željela skrenuti svjetla pozornice s neke druge sportašice, posebno s druge tamnopute sportašice. Ne mogu dočekati vidjeti tvoju budućnost, i veruj mi uvijek ću te gledati kao tvoj veliki navijač. Želim ti sreću danas i u budućnosti - poručila je Serena.

  Iz drugih medija