Marko Didić
KAKAV PEH

'ULOŽIO SAM 200 KUNA, ODIGRAO 34 PARA, SVE POGODIO, A ONDA POBIJEDI TA KLINKA!' Splićanin za dlaku izgubio više stotina tisuća kuna na kladionici

Piše: Marko Didić / SDObjavljeno: 05. srpanj 2019. 00:33

Petnaestogodišnja američka tenisačica Cori Gauff "izbila" je 41-godišnjem stanovniku splitske Kile 353 tisuće i 577 kuna dobitka na ulog od 200 kuna te ga je natjerala da već tri dana ne spava mirno, piše Slobodna Dalmacija.

"Svaku godinu igram prvo kolo Wimbledona i mogu vam reći da pogađam 95 posto rezultata, ali sam nekako osjećao da bih ove godine mogao konačno nešto i dobiti. Odigrao sam 34 para na kojima su bili koeficijenti od 1,15 do 1,95, što znači da sam igrao na one tenisače i tenisačice za koje mislim da će sigurno pobijediti i u tome sam uspio, osim u paru Venus Williams - Cori Gauff koji je završio 0-2 u setovima", kaže nam.

"Računao samo da je 37-godišnjakinja još uvijek bolja od ove djevojčice, ali sam se očigledno prevario. Kada mi je tiket u biti pao, trebalo se odigrati još 15 parova, ali ja ga nisam bacao u koš (gužvao jesam, kao što se vidi) jer sam bio siguran da će sve drugo proći. Možete zamisliti konsternaciju mojih prijatelja i mene kada je sve drugo prošlo...

Marko Didić

Najviše me smetaju komentari da Corina pobjeda za prave teniske stručnjake i nije nikakvo iznenađenje. Onda mi ti stručnjaci pokažu svoje tikete s 8 parova i ulogom od 1000 kuna gdje fale tri para, a meni pametuju", govori nam ovaj Splićanin (podaci poznati redakciji) koji je tiket ispunio, ali mu ga je supruga uplatila u kladionici Germania na Žnjanu.

"Ja nisam stigao, ali sam joj dao lovu, tako da bi, u slučaju da je došlo do dobitka, bilo pitanje tko je za što zaslužniji. Ovih pedeset tisuća eura bi nam taman dobro došlo da otplatimo pola stana koji kupujemo, ovako se još mučimo da skupimo polog od petnaest tisuća eura koliko će nam trebati za dignuti kredit na 20 godina", zaključuje.

Linker
19. travanj 2024 00:27