screenshot
ŠTO JE S GLAVOM?

VIDEO: AUSTRALAC SE NARUGAO ĐOKOVIĆU I JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO SVIJET Pogledajte što je djetetu učinio od majice zato jer je na njoj pisalo 'Novak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2019. 16:12

Nick Kyrgios nastavlja šokirati sportski svijet svojim ponašanjem, a nova sramota stiže iz Washingtona gdje je još jednom pokazao što misli o najboljem tenisaču svijeta Novaku Đokoviću.

Naime, jedan od navijača ga je tražio da mu se potpiše na majicu na kojoj je pisalo 'Novak', a Australac je tu priliku iskoristio kako bi se narugao srpskom tenisaču. Dok su se ostali igrači potpisali na bijeli dio mejice, Australac je odlučio išarati Novakovo ime na njoj, a zatim ga i prekrižiti.

Kao da to nije bilo dovoljno Australac je još i poručio:

- Eto, to je ono što mislim o tebi.

Ovakvo ponašanje Kyrgiosa izazvalo je niz negativnih komentara, a očito je kako je ovim potezom još jednom htio isprovocirati bilo kakvu reakciju Đokovića. Sve je krenulo nekoliko dana prije početka Wimbledona kada je Kyrgios prvi puta poludio na jedno novinarsko pitanje.

- Ja vas stvarno ne razumijem! Pa zar vi niste vidjeli kako Đoković napucava loptice, kako se on ponaša prema sakupljačima loptica? Zašto to nije problem, a moje ponašanje je uvijek problem? Hajde, recite da nisam u pravu. Novak ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne. Ja se jednostavno ježim od toga, ne mogu to podnijeti. Koliko god velikih turnira osvojio, Đoković nikad neće biti najveći - eksplodirao je tada Kyrgios, da bi nekoliko dana nakon toga na društvenim mrežama nastavio s neumjesnim podbadanjem srpskog tenisača koje traje sve do danas.

Linker
24. travanj 2024 13:35