Screenshot
JE LI OVO UOPĆE DOZVOLJENO?

VIDEO: POGLEDAJTE NAJBEZOBRAZNIJI SERVIS U POVIJESTI TENISA Naše gore list na meč loptu izveo kontroverzni potez kakav svijet tenisa još nije vidio!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2019. 15:14

Je li ovo uopće dozvoljeno? S tim je pitanje završio ekshibicijski meč između australskog tenisača hrvatskih korijena Bernarda Tomića i Nicka Kyrgiosa na Kooyong Classicu, nakon kojeg je šokirani Kyrgios Tomica opisao riječima: 'U povijesti tenisa nije bilo tenisača kao što je BT".

Luckati Tomić poznat je po brojnim ispadima, aferama i neobičnim potezima, ali ovoga je puta otišao i korak dalje te na meč-lopti izveo servis kakav svijet tenisa još nije vidio, očito detaljno uvježbavan na treninzima. Ispustio je loptu iz ruke kao da će ju nekoliko puta odbiti od terena, ali ju je odmah potom kroz noge uputio u polje za servis na protivničku stranu i nastavio tehnicirati drugom lopticom kao da se i dalje sprema za servis.

U prvi trenutak nitko osim njega nije shvatio što se događa, a zbunjeni sudac je nakon par sekundi priznao poen i Tomića proglasio pobjednikom.

"Nisam siguran da je u povijesti tenisa ikad bilo tenisača kao što je BT. Drago mi je da je došao na ovaj turnir jer svi znamo da je iza njega jedno teško razdoblje", rekao je Kyrgios nakon poraza (6:3, 6:4).

Podsjetimo, Tomić se prošle godine nije uspio plasirati na Australian Open, a lavinu kritiku australske javnosti podigao je izjavom da 'samo broji novce'.

"Ja samo brojim novce, to je sve što radim. Ja brojim svoje milijune", ispalio je.

Tijekom prošle godine uspio se vratiti u TOP 100, trenutno je 85. mjestu ATP liste, a u 1. kolu ovogodišnjeg Australian Opena koji počinje u ponedjeljak igrat će protiv našeg Marina Čilića.

Linker
01. svibanj 2024 12:47