Tennis - Wimbledon - London, Britain - July 12, 2017 Serbia’s Novak Djokovic receives medical attention during his quarter final match against Czech Republic’s Tomas Berdych REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

NOVAKOV NOVI ŠOK

VIŠE NIKOME NIJE JASNO ŠTO SE DOGAĐA S BIVŠIM BROJEM 1 SVJETSKOG TENISA Đoković propušta US Open, polufinale Davis Cupa, a vjerojatno i cijelu sezonu!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.07.2017. u 20:43

 • Nakon što je zbog ozljede u drugom setu četvrtfinala Wimbledona predao meč Tomašu Berdychu, Novak Đoković ponovno je šokirao sve svoje obožavatelje, ali i svjetski tenis.

  Naime, liječnik srpske Davis Cup reprezentacije pregledao je Đokovića i zaključio kako Novaka čeka pauza između šest i čak 12 tjedana.

  "Novak jednostavno nije dovoljno pauzirao. Takav je, stisne zube i igra i pored ozbiljne ozljede. To me je kao njegovog velikog prijatelja uvijek brinulo. On sada ima koštanu modricu zbog pretjeranog igranja", rekao je Zdenko Milinković za 'Sportski žurnal' pa dodao:

  "Procjena o 6 do 12 tjedana se možda može i promijeniti, no to ćemo znati na idućem pregledu. Novak u tom periodu neće smjeti trenirati s reketom. Sada je važno mirovanje, a operacija je i dalje krajnja opcija."