Thomas F. Starke/Getty Images
BOL JE BILA PREVELIKA

TEŽAK UDARAC ZA HRVATSKI TENIS! ĆORIĆ NEĆE IGRATI NA WIMBLEDONU Nastavili se veliki problemi: Najbolji hrvatski tenisač morao donijeti tešku odluku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. lipanj 2019. 15:15

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić trebao je u prvom kolu trećeg Grand Slam turnira sezone u Wimbledonu igrati protiv najboljeg slovenskog tenisača Aljaža Bedenea, ali to ipak neće biti slučaj.

Naime, Borna se morao povući s turnira zbog ozljede leđa koju je zadobio na posljednjem turniru u Halleu gdje je u četvrtfinalu predao meč Pierreu-Huguesu Herbertu već u prvom setu. Ćorić je imao problema s leđima od samog početka turnira u Halleu, a oni su se dodatno povećali sredinom prvoga seta.

Kod vodstva Herberta od 5-4 naš je igrač zatražio i pomoć fizioterapeuta, ali niti dodatna masaža nije popravila stanje pa je Ćorić po izgubljenom servisu kojim je i izgubio prvi set odlučio kako neće nastaviti dvoboj.

Jedina dobra stvar za Ćorića je što je prošle sezone u All England Clubu ispao već u prvom kolu i zbog te činjenice neće izgubiti bodove zbog neigranja. Naš najbolji tenisač će tako ostati na skromnoj jednoj pobjedi u Wimbledonu iz debija 2015. godini (Serhij Stahovski 9:7 u petom setu). Nakon toga je gubio od Andreasa Seppija, Ive Karlovića, Ryana Harrisona i Daniila Medvedeva.

Linker
19. travanj 2024 07:56